HTML

Hogyan működik a jóslás az interneten?

2012.11.16. 01:02 Dr. Kulcsár Ferenc

Figyelembe véve azt a tényt, hogy képesek vagyunk kezelni a kártyákat a saját szellemével, hogy manipulálják a saját gondolatait és érzéseit tükrözi az adott pillanatban. Most az előadás szétszórt ide, és tükrözik az eredmény az lesz a helyzet, hogy a legvalószínűbb kimenetele ezt a különleges helyzetet, ahogy kellene képeket. A probléma itt az, hogy ha a mérés történik, mint a tükörképe a tudatalatti és a tudatfeletti vagy nem isteni, hogy lehet és a levelezés, hogy változtassa meg érzéseit, és a reggeli olvasás és az eredmény fog alkalmazkodni ezeket az érzéseket. Ez szerencsés számomra, hogy én voltam az összetettsége és érzékenysége a Tarot érzékeli a rezgéseket körül, de ez csak a gyakorlat, kísérlet és sok tárgyalás és a hiba, megtanultam a fogalom, hogy megértsék. Fontos, hogy mikor megy a mérés, hogy fogsz egy tapasztalt szakember, aki felelős és tapasztalt, mintha azok nem értik a kártyákat, hogy dolgozni fognak soha nem ad pontos értékeket. Még ha nem foglalkozik a saját fejében, mint a saját olvasat jelenhetnek szempontból a kártya terjedését.
A rendeltetési megjósolta így nem a sors, ez tükrözi, hogyan érzi magát az észlelés és elvárás az események az életedben, abban az időben. A kártyák fogja értelmezni, és megjósolni a természetesen a várható eredményt. Minden változtatás jogát fenntartjuk. Az érzések, hogy a határozat, akkor a tevékenységek megfelelő összhangban az érzéseidet, és befolyásolja az úticél.
Én nem járó Tarot nem tudja megjósolni a jövőbeli eseményeket, akkor tudom, hogy ha már a kártya jóslat fejlődni. Ez függ a Tarot olvasó, azok jellemzőit és tapasztalat.
Mit csinálsz, ha elolvassa valaki tarot kártyák és mit feltárni nem az, amit tudsz a témát akar hallani? A becsületesség a legjobb politika, vagy úgy "hamis"?

Szólj hozzá!

Címkék: internetes-jóslás

A bejegyzés trackback címe:

https://josda.blog.hu/api/trackback/id/tr844909508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása